בלב פארק העסקים הצפוני בקיסריה שוכנת קאלימה – מסעדת שף חלבית כשרה, המשלבת קלאסיקה ים-תיכונית עם טעמים איטלקיים ועיצוב מוקפד.
קיסריה, אזור תעשייה צפון.
Restuarant Manager
לישי אברג’ל
מאחורי החזון עומדים לישי אברג’ל מייסדת ומקימה של הטונה קוקה והשף טל אזולאי, יוצר הקונספט הקולינרי של “טונה קוקה”, שיצא למסע באיטליה כדי להעמיק את היכרותו עם רזי הפסטה, הבצק והמטבח המקומי.
CHEF
השף טל אזולאי
the menu
בתפריט תמצאו פסטות עבודת יד, פיצות ופוקצ’ות הנאפות בטאבון אבן, דגה מקומית טרייה – נאה או אפויה – ורטבים ייחודיים
the design
העיצוב שואב השראה מיוון ואווירה מדויקת, לצד תפריט יין עשיר המתמקד ביינות ישראליים איכותיים וקוקטיילים מרעננים
קאלימה היא הזמנה לעצור לרגע – ליהנות מהפרטים הקטנים ומהאוכל שמספר סיפור